Sivu 1/1

Paras klapisäkki?

Lukematon viestiLähetetty: 10 Maalis 2013, 12:32
Kirjoittaja Wellutee
Tilasin http://www.klapisäkki.fi -verkkokaupasta Iso-Salla -klapisäkkejä. Kyseinen 1,5 m³ säkki on mitoiltaan sopiva (110x110x123 cm), eli pysyy hyvin pystyssä ja hinnaltaan kohtuullinen. Huonoina puolina säkissä on vain kaksi vapaasti tuulettuvaa verkkosivua, minkä vuoksi puiden kuivuminen ei ole varmastikaan paras mahdollinen. Myös säkin pohjassa olevat ympärikääntöön tarkoitetut nostolenkit ovat hieman heikot. Tämän vuoksi haussa olisi vähintään 1,5 m³ matalarakenteinen säkki, joka olisi kaikilta neljältä sivulta läpituulettuva, sekä pohja olisi avattava tai siinä olisi kääntölenkit. Sellaista säkkiä en ole mistään vielä löytänyt. Kertokaa jos olette sellaisia löytäneet, ja voitte laittaa kokemuksianne muistakin säkeistä.

Re: Paras klapisäkki?

Lukematon viestiLähetetty: 12 Maalis 2013, 16:21
Kirjoittaja rautalampi11
Kyllä klapit kuivuvat erinomaisesti Iso-Salla säkissä. Viime kesä oli aika sateinen mutta ko klapisäkeissä olleet klapit olivat kirkkaasti riittävän kuivia. Tietenkin homma on hiukan kiinni siitä, että millaisella paikalla säkit ovat. Mutta kyllä merko varjossa täytyy pitää, jos eivät huhtikuusta - heinäkuuhun mennessä ole kuivuneet.

Itselläni noiden säkkien käyttöä kyllä hillinnee se, että tänä talvena toisen kerran täytettäessä osa säkeistä on hajonnut. Liian kallista touhua yhden kauden käyttöön. Kääntöä en ole yrittänytkään - näinköhän pysyvät siinä ehjinä.

Re: Paras klapisäkki?

Lukematon viestiLähetetty: 12 Maalis 2013, 22:42
Kirjoittaja Wellutee
Hyvä kuulla että klapit kuivuvat näissäkin säkeissä. Säkin pohjaan tuli tosiaan pieni repeämä jo ensimmäisellä kääntökerralla. Täytyneekin seuraavaksi kokeilla saman verkkokaupan Urho-säkkejä, joissa on avattava pohja. Ovat tosin melko kalliita.

Re: Paras klapisäkki?

Lukematon viestiLähetetty: 12 Loka 2016, 13:08
Kirjoittaja Ukko2
Mitkä säkit tällä hetkellä myynnistä olevista säkeistä on kestäviä? Pitäisi ostaa nyt syksyllä 100 säkkiä. Katselin tälläistä säkkiä:

http://www.hankkija.fi/Maatalous_ja_metsa/Metsa/klapien-kasittely/big-bag-1500-l-4-hengittavaa-sivua-umpipohja-espegard/

Sama säkki näyttää olevan myös täällä:

http://www.espegard.fi/fi/kampanja/

Onko tuosta mallista kenelläkään kokemuksia?

Re: Paras klapisäkki?

Lukematon viestiLähetetty: 13 Loka 2016, 17:02
Kirjoittaja Klapikauppias
Saahan ne kaikki säkit tyhjäksi kun on oikeat laitteet ;) Ite tyhjään nuo halpissäkitkin, jos ovat fin kokoa, eurot on helppo myydä lavoineen, mutta finneihin teen sitten kaikkea "lämmityspuuta" ja ne tyhjään kärryyn ja vien irtona kolmea ja neljääkin kertaa on onnistunu tyhjätä tuo parineuron säkki tuolla palaxin Swingillä. https://palax.fi/fi/tuotteet/palax-swing ja ennen kuin kukaan ehtii kommentoida, että puiden kans ajellaan pitkin markkia, niin se ei kyseisessä videossa liene pää-asia, vaan tuo härpäkkeen toiminta. ;)