Sivu 1/1

Hakki 6400 pro + Valmet 702S

Lukematon viestiLähetetty: 14 Loka 2014, 18:55
Kirjoittaja spiip
Tervehdys!

Kaipaan kovasti apua aiheen mukaisen yhdistelmän suhteen.
Avuntarpeeni liittyy lähinnä combon myyntiin. Isoäitini maanviljelijä/"metsämies"-puoliso joutui niin sanoakseni "parempiin peltohommiin" taannoin ja isoäidilleni jäi iso maatila kaikkine laitteineen. Tiedossa on ettei mummo jää tilalle asumaan kovinkaan pitkäksi aikaa (yksin keskellä ei-mitään, ilman ajokorttia - aivan ymmärrettävää) ja hän pyysi apuani joidenkin maatalous- ja metsäkoneiden myynnissä - nämä ovat siis olleet mummon miehen työkaluja, joista kenelläkään muulla meidän perheessä ei ole juurikaan tietoa.

Myyntiä ei siis tulla tekemään rahan kiilto silmissä, mutta kaikesta tulisi saada käypä hinta. Kannattaako (eli onko helpompi saada kaupaksi) nämä myydä yhdessä vai erikseen? Valmetin arvo on suurinpiirtein tiedossa, mutta Hakkeja ei ole tällä hetkellä käytettynä myynnissä (ilman esim. metsäperävaunua, joiden osuutta myyntihinnoista en osaa arvioida), eli sen arvioinnista olisin kovin kiitollinen. Kyseinen kuormain on vuosimallia -98 ja malliltaan siis HK 3164H.
Myös sellainen kysymys on tässä asiaa tutkiessani tullut mieleeni, että mitä kautta tällaisia koneita kannattaa alkaa myymään? Onko perus nettikone-sivusto se "paras" vaihtoehto, vai koetteko että olisi kohderyhmää ajatellen joku viisaampi vaihtoehto.

Toki jos joku kokee tarvitsevansa kyseistä yhdistelmää (tai jompaa kumpaa konetta erikseen), saa ottaa yhteyttä.

Arvostan kaikkea apua (ja eri mielipiteitä) joita teillä olisi antaa. Tällaiseen erikoistilanteeseen kun emme osanneet - emmekä halunneet - varautua.

Kiitos!

Re: Hakki 6400 pro + Valmet 702S

Lukematon viestiLähetetty: 14 Loka 2014, 20:54
Kirjoittaja jupesa96
Nettikone on ihan ok. Kokeile.
Hakin hintaa voi haarukoida vastaavalla muun merkkisellä.
Käytetyn kauppa on sellaista ettei hintaa voi tarkasti sanoa, mieluiten joku vaihteluväli.
Lopullisen hinnan määrää ostaja - ja myyjä.

Jos on tarve myydä nopeasti, hinta joustaa.

Re: Hakki 6400 pro + Valmet 702S

Lukematon viestiLähetetty: 14 Loka 2014, 21:39
Kirjoittaja Rubinjo
Erikseen noi kannattaa ehdottomasti myydä. Metsäkuormain yksi helpoimmin myytävä ja hyvin arvonsa säilyttävä kone. (Kuten peräkärryt ja lumilinkokin.)

Re: Hakki 6400 pro + Valmet 702S

Lukematon viestiLähetetty: 04 Marras 2014, 18:37
Kirjoittaja spiip
Mitäköhän täällä on tapahtunut kun lähes koko ketju on poistettu kun en ole hetkeen käynyt :O