Sivu 1/1

Agrimarketin uusi verkkokauppa

Lukematon viestiLähetetty: 14 Kesä 2012, 16:13
Kirjoittaja kevinc
Tuli tehtyä tunnukset tuonne Agrimarketin uuteen verkkokauppaan, kun postissa laittoivat esitettä. Esitteessä oli esim. 1L Sekator 109,- ilman toimituskuluja, joten vaikutti ihan kilpailukykyisiltä hinnoilta.

No tänään sitten saivat viimein tilin toimintaan ja hinnat tuli näkyviin. Hinnathan on reilusti yläkanttiin, paikallisesta Agrista saa kysymällä paljon paremmat hinnat. Eikö verkkokaupan ajatus ole karsia kuluja, kun asiakas itse tekee valinnan, eikä myyjää enää tarvita vastaamaan tyhmiin kysymyksiin? Tässä tapauksessa edut on ilmeisesti tarkoitus ottaa pelkästään kauppiaalle.

Kaiken lisäksi rekisteröitymisprosessi oli aikamoinen ruljanssi. Piti käydä allekirjoittelemassa tilisopimukset tuossa paikallisessa ja soitella asiakaspalveluun, että miksei näy hinnat. Toki puhelun jälkeen homma lähti sujumaan, eli asiakaspalvelu kyllä pelasi.

Re: Agrimarketin uusi verkkokauppa

Lukematon viestiLähetetty: 15 Kesä 2012, 09:03
Kirjoittaja simppali
Vähän näyttää nuo Agrimarket uudet nettisivut olevan toisella kädellä ja vähän sinnepäin tehtyjä. Jatkuvasti tuntuu olevan epämääräisen mittaisia käyttökatkoja.

Ei sillä, että mitään tuolta nettikaupasta ostaisin. Ihmettelenpä vaan, paljonko olisi pitänyt sivut tehneelle ATK-puljulle maksaa lisää, että sivut olisi kertalaakilla olleet kunnolla testatut ja toimivat.

Re: Agrimarketin uusi verkkokauppa

Lukematon viestiLähetetty: 15 Kesä 2012, 10:54
Kirjoittaja masto
Itse web-sivujen luominen ei yleensä ole ongelma (yleensä noin 5-10% koko työmäärästä) vaan master data, mihin on tallennettu varastosaldot, tuotetiedot, authorisointi, CRM eli hinnoittelut(base price,markup,discount), asiakastilin luottotiedot yms. Harvoin Agrimarketin tyyppisellä yrityksellä on vahvaa erp-järjestelmää taustalla (esim sap) josta data saataisiin helposti ulos. Sitten ne tietokantahaut alkaa kestää riippuen miten monimutkaisia hakuja pitää tehdä. Ja voihan siinä olla tuhat muutakin akilleen kantapäätä, toi agritiliin yhdistäminen saattaa tuottaa harmaita hiuksia. En usko että Agrimarketin webshop kyykkäisi ainakaan liian suureen yhtäaikaiseen käyttäjämäärään.. :)