Agrimarketin uusi verkkokauppa

Valvoja: Farmari-ryhmä

Keskustelua ATK laitteista ja ohjelmista. Lisäksi maatalouden kehittyvästä teknologiasta. Uusia idoita ja apuvälineitä.

Agrimarketin uusi verkkokauppa

Lukematon viestiKirjoittaja kevinc » 14 Kesä 2012, 16:13

Tuli tehtyä tunnukset tuonne Agrimarketin uuteen verkkokauppaan, kun postissa laittoivat esitettä. Esitteessä oli esim. 1L Sekator 109,- ilman toimituskuluja, joten vaikutti ihan kilpailukykyisiltä hinnoilta.

No tänään sitten saivat viimein tilin toimintaan ja hinnat tuli näkyviin. Hinnathan on reilusti yläkanttiin, paikallisesta Agrista saa kysymällä paljon paremmat hinnat. Eikö verkkokaupan ajatus ole karsia kuluja, kun asiakas itse tekee valinnan, eikä myyjää enää tarvita vastaamaan tyhmiin kysymyksiin? Tässä tapauksessa edut on ilmeisesti tarkoitus ottaa pelkästään kauppiaalle.

Kaiken lisäksi rekisteröitymisprosessi oli aikamoinen ruljanssi. Piti käydä allekirjoittelemassa tilisopimukset tuossa paikallisessa ja soitella asiakaspalveluun, että miksei näy hinnat. Toki puhelun jälkeen homma lähti sujumaan, eli asiakaspalvelu kyllä pelasi.
Avatar
kevinc
Luokka: yli 300 hv
 
Viestit: 342
Liittynyt: 09 Elo 2010, 00:19
Paikkakunta: Etelä-Pohjanmaa - Seinäjoki

Re: Agrimarketin uusi verkkokauppa

Lukematon viestiKirjoittaja simppali » 15 Kesä 2012, 09:03

Vähän näyttää nuo Agrimarket uudet nettisivut olevan toisella kädellä ja vähän sinnepäin tehtyjä. Jatkuvasti tuntuu olevan epämääräisen mittaisia käyttökatkoja.

Ei sillä, että mitään tuolta nettikaupasta ostaisin. Ihmettelenpä vaan, paljonko olisi pitänyt sivut tehneelle ATK-puljulle maksaa lisää, että sivut olisi kertalaakilla olleet kunnolla testatut ja toimivat.
simppali
Luokka: Piikkipyörätrak. 20 hv
 
Viestit: 24
Liittynyt: 04 Kesä 2008, 11:23

Re: Agrimarketin uusi verkkokauppa

Lukematon viestiKirjoittaja masto » 15 Kesä 2012, 10:54

Itse web-sivujen luominen ei yleensä ole ongelma (yleensä noin 5-10% koko työmäärästä) vaan master data, mihin on tallennettu varastosaldot, tuotetiedot, authorisointi, CRM eli hinnoittelut(base price,markup,discount), asiakastilin luottotiedot yms. Harvoin Agrimarketin tyyppisellä yrityksellä on vahvaa erp-järjestelmää taustalla (esim sap) josta data saataisiin helposti ulos. Sitten ne tietokantahaut alkaa kestää riippuen miten monimutkaisia hakuja pitää tehdä. Ja voihan siinä olla tuhat muutakin akilleen kantapäätä, toi agritiliin yhdistäminen saattaa tuottaa harmaita hiuksia. En usko että Agrimarketin webshop kyykkäisi ainakaan liian suureen yhtäaikaiseen käyttäjämäärään.. :)
masto
Luokka: >500hv
 
Viestit: 615
Liittynyt: 19 Loka 2007, 09:19
Paikkakunta: LietoPaikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

MAINOSPAIKKA