Tablettisovellukset

Valvoja: Farmari-ryhmä

Keskustelua ATK laitteista ja ohjelmista. Lisäksi maatalouden kehittyvästä teknologiasta. Uusia idoita ja apuvälineitä.

Re: Tablettisovellukset

Lukematon viestiKirjoittaja Zeikko » 18 Syys 2015, 12:19

Olikos toi etä käyttö näppärää vai meneekö se sitten enemmän säätämiseksi? Tietenkin kaikkeen kun tottuu niin alkaa rullaa varmasti. Näissä on vähän se ongelma kans et jos mobiili datayhteys pätkii niin silloin tulee turhaa härvättyä hytissä... --> ketutus --> heittää koneen nurkkaan ja jatkaa vain hommia. onkos näitä tullut eteen?
Zeikko
Luokka: Polkutraktori
 
Viestit: 4
Liittynyt: 10 Syys 2015, 00:15

Re: Tablettisovellukset

Lukematon viestiKirjoittaja Kaupoi » 20 Syys 2015, 09:18

Zeikko kirjoitti:Olikos toi etä käyttö näppärää vai meneekö se sitten enemmän säätämiseksi? Tietenkin kaikkeen kun tottuu niin alkaa rullaa varmasti. Näissä on vähän se ongelma kans et jos mobiili datayhteys pätkii niin silloin tulee turhaa härvättyä hytissä... --> ketutus --> heittää koneen nurkkaan ja jatkaa vain hommia. onkos näitä tullut eteen?

Näppärämmin toimii, mitä oletin. Mutta siltikään en sitä käytä. Viljelymuistiinpanot hoidan kynä-paperi-menetelmällä excelillä tekemilleni lomakkeille (ku ei peltotuesta saa ulos riittävän simppeliä ja näppärää tulostetta taskuun). Eli yks A4 paperi/työvaihe kulkee kesällä aina mukana. Kännykkään kirjaan taulukko-ohjelmalla ( http://wps.com ) siilokirjapitoa näin puintiaikaan. Tallennus pilveen ja sieltä näkee sitte pöytäkoneellaki talvella.
Avatar
Kaupoi
Luokka: >500hv
 
Viestit: 980
Liittynyt: 26 Joulu 2004, 23:48
Paikkakunta: Nivala

Edellinen


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

MAINOSPAIKKA