FarmWorks ohjelmisto

Valvoja: Farmari-ryhmä

Keskustelua ATK laitteista ja ohjelmista. Lisäksi maatalouden kehittyvästä teknologiasta. Uusia idoita ja apuvälineitä.

FarmWorks ohjelmisto

Lukematon viestiKirjoittaja dbfi » 23 Joulu 2013, 13:02

Katselin Farm Works ohjelmistoa kun se näyttää ainoalta englanninkieliseltä (on siitä huonosti suomennettukin versio mutta muut saksalaisia) versiolta jonka pitäisi toimia oman traktorin laitteiston kanssa, tosin vain maksullinen "Farm Works Office Mapping" versio.

Tarkoitus olisi lähinnä siirtää peltotietoja (rajat ja ajourat) suuntaan ja toiseen mutta kokeiluversion kanssa en ainakaan vielä onnistunut. Job data siirtyy traktorilta läppärille ja jotain tietoja väittää siirtävänsä läppäriltä traktorille mutta ei uutta job dataa eikä pelto/ajouratietoja. Job dataa kirjoittaessa tulee vain kolme virheilmoitusta, lopussa "Prepare card, preparation failed". Onko kukaan muu kokeillut AGCO:n tai yleensä muiden kuin Trimblen laitteiden kanssa?

Suhteellisen mitättömään hommaan tuo Mapping versio vaan tolkuttoman kallis, 750 € plus ALV. Onko joku onnistunut hankkimaan halvemmalla? Pystyykö kustannuksia jakamaan eli voiko tuon hankkia kimppaan "naapurin kanssa", pystyykö yhdellä lisenssillä käyttämään ohjelmaa useammassa koneessa (samoilla käyttäjätunnuksilla/omistajatiedoilla)?

Wilpolla ainakin näyttää Farm Works olevan käytössä mutta minulle ei ihan selvinnyt minkä laitteiden kanssa.
dbfi
Luokka: yli 200 hv
 
Viestit: 243
Liittynyt: 18 Touko 2012, 12:53


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

MAINOSPAIKKA