Sivu 1/1

Paskalaki!!!

Lukematon viestiLähetetty: 25 Touko 2018, 21:45
Kirjoittaja tikkat3
Nyt ollaan tultu siihen pisteeseen että kunta haluaa pakottaa minut vesi ja viemäriverkkoonsa. Vesi tulee omasta kaivosta ja sitä rataa. EN Aio liittyä läpeensä köyhän vesilaitoksen maksajaksi,vaan mietin muita vaihtoehtoja. Tila on aivan viemäriverkoston "toiminta-alueen" rajalla ja sillä perusteella minulla halutaan maksattaa liittymismaksu. Aion hakea vapautusta koska talo on suuri ja asun siinä yksin,olisi hyvin kallista alkaa tuohon touhuun.Kunnan ympäristötarkastaja antoi vesinäytepullot ja käski lähettää ne tutkittavaksi. Se maksaa lähemmäs 300e,voiko kunta pakottaa minut tutkituttaman ja maksattamaan vesinäytteen? Onko laillista pakottaa tällaiseen toimintaan? Isä teki talon alle 300m päähän tästä kotitalosta ja juo samaa vettä samasta kaivosta uudessa talossaan. Hyvin kelpasi vuosi sitten se vesi uuteen taloon ilman mitään vesinäytteitä. Selviänkö halvimmalla tästä jupakasta jos ostan polttavan WC:n ja juon edelleen omaa vettä. Olen vähän sitä mieltä että vit#uako se kunnalle kuuluu juonko omasta kaivosta vai vaikka järvestä,sitähän ei kukaan pysty käsittääkseni estämään. Vanhaa velkaa tilakaupoista on niin paljon että uutta höpöhöpövesi velkaa en haluaisi ottaa. Kertokaas mielipiteitä...

Re: Paskalaki!!!

Lukematon viestiLähetetty: 25 Touko 2018, 23:00
Kirjoittaja Auts
Kyllä noihin on pakko liittyä.

Re: Paskalaki!!!

Lukematon viestiLähetetty: 26 Touko 2018, 00:06
Kirjoittaja dbfi
Itse en asiasta mitään tiedä mutta tuttavalla on Espoossa (vanhahko) talo tiheästi asutulla kaava-alueella ja siellä käyttävät oman kaivon vettä. Jätevesi menee kunnan putkeen. En tiedä millä kaavalla jätevedestä maksetaan kun ei kai voi perustua käyttöveteen.

Re: Paskalaki!!!

Lukematon viestiLähetetty: 28 Touko 2018, 00:28
Kirjoittaja Don Essex
dbfi kirjoitti:Itse en asiasta mitään tiedä mutta tuttavalla on Espoossa (vanhahko) talo tiheästi asutulla kaava-alueella ja siellä käyttävät oman kaivon vettä. Jätevesi menee kunnan putkeen. En tiedä millä kaavalla jätevedestä maksetaan kun ei kai voi perustua käyttöveteen.


Aloitukseen en osaa kantaa ottaa, mutta dbfin kommenttiin kyllä. Siis vesimittari asetetaan myös omalle vedelle, ja jätevesi laskutetaan veden käytön mukaan. Luonnollisestikaan oman veden käytöstä ei tässä tarvitse maksaa.

Re: Paskalaki!!!

Lukematon viestiLähetetty: 08 Helmi 2019, 16:50
Kirjoittaja dondo
Eikös suurin juttu näissä ole että miten likavesi ja paska hoidetaan siihen kuntoon ettei haittaa luontoa?

Re: Paskalaki!!!

Lukematon viestiLähetetty: 24 Helmi 2019, 20:58
Kirjoittaja ROUTI
Auts kirjoitti:Kyllä noihin on pakko liittyä.

Miksi, että saa olla osallisena kun tapahtuu näitä ylijuoksutuksia jonkun ongelman takia?