Huijareita ulkomailta

Valvoja: Farmari-ryhmä

Keskustelua kaikesta mikä ei liity maatalouteen. Ns. Vapaa sana keskustelu.

Huijareita ulkomailta

Lukematon viestiKirjoittaja 6265 » 26 Kesä 2006, 22:13

uskon, että muillakin tälläisiä onnenonkijoita käynyt ovella kolkuttelemassa...

viime syksynä kävi joku turkkilainen kauppaamassa "itse" kudottuja pöytä liinoja. sanoi että hänen mummonsa melkein sokea ja tekee näitä... kattelin sitä pöytäliinaa vähän aikaa ja huomasin yhdessä kulmassa olevan lapun: MADE IN CHINA :) tänä keväänä taas olin klvämään lähössä niin joku venäläinen tuli ovella vastaan ja yritti myydä jotain itse piirtämiään paperi pohjaisia tauluja ilman kehyksiä... niitäkin katselin ja työn jälki näytti olevan kuin tulostimella tehty :lol: kerroin siitä seuraavalla viikolla naapurille niin naapuri sano että olisit repinyt kaiken vaan koska tuskin oli myyntilupaa kys henkilöillä :D nyt on kyllä mielessä että jos joku tulee niin myyntilupaa rupeen kyselemään :wink:
Avatar
6265
Luokka: yli 200 hv
 
Viestit: 287
Liittynyt: 26 Marras 2005, 21:02
Paikkakunta: miehikkälä

Lukematon viestiKirjoittaja mange » 27 Kesä 2006, 14:21

Kerran on italialainen? "bisnismies" käyny työpaikalla yrittämässä myydä pakettina generaattorin, rälläkän ja iskuporakoneen. puhui todella huonoa englantia mutta sen verran ymmärsin että oli kiire lentokentälle ja nämä laitteet piti kuulema ylipainon takia saada pois. :) laitteet oli nopeesti vilkastuna lidl-hongkong tasoa ja hintapyynti jotain 300-400 egeä. viiskymppiä kun tarjosin niin sekin myyjä häipy aika äkkiä.. samantyyppisiä tarinoita olen kuullu viime aikoina aika usein..
mange
Luokka: 50 hv., takaveto
 
Viestit: 70
Liittynyt: 28 Huhti 2006, 15:12

Lukematon viestiKirjoittaja 956XL » 27 Kesä 2006, 20:25

On niitä joskus joitakin kiinalaisia tullut kauppaamaan jonkinlaisia piirrustuksia muka omina tekeminään.
Maatilat ovat varmaan muuten kaikista suosituimpia kaiken maailman kiertokauppiaiden kaupustelupaikkoja. Se jotenkin pistää risomaan kun joku tulee kauppaamaan jotain roinaa kesken hommien eikä tunnu huomaavan/ tajuavan että ei nyt ehtis. Pitäis tietenkin itse sanoa että menes nyt siitä mutta.. Se on semmosta :)
Avatar
956XL
Luokka: >500hv
 
Viestit: 779
Liittynyt: 09 Touko 2005, 21:15

Lukematon viestiKirjoittaja Kaupoi » 27 Kesä 2006, 20:45

Ei ollu ulukomaalainen, mutta keväällä kävi joku kenkäkauppias italialaisia (kapialestisiä) työkenkiä kauppaamassa. Hinnat oli luokkaa 2 * kotimainen (turvakengät puolipitkillä varsilla 140eur), eikä niihin sisältyny vielä alvia. Hinnan verottomuuskin selvisi vasta, kun siitä erikseen kysyin. Naapurikunnan tehtaanmyymälästä löyty sitte hyvät kengät (kahet) ja halavalla =)
Avatar
Kaupoi
Luokka: >500hv
 
Viestit: 980
Liittynyt: 26 Joulu 2004, 23:48
Paikkakunta: Nivala

Lukematon viestiKirjoittaja mange » 27 Kesä 2006, 21:03

Niin ja ainahan ne työkalu/hanskamyyjät ollu ainakin kerran vuodessa jotain tyrkyttämässä.. Aika kallista tavaraa yleensä..
Joskus olen myöskin jossain messuilla eksyny tommoseen työkalumyynti-autoon, ja aika vikkelästi oli tarjous kourassa 500 €:n työkalupaketista.. :) sitten menikin vähän enemmän aikaa päästä siitä autosta ulos ostamatta mitään. piti rautalangasta vääntää etten osta.
mange
Luokka: 50 hv., takaveto
 
Viestit: 70
Liittynyt: 28 Huhti 2006, 15:12

Lukematon viestiKirjoittaja Sepe » 27 Kesä 2006, 22:58

Vieläkö noita paloturvamiehiä on kierrelly? Joskus koittivat kaupata jotain bilteman sammutinta kolminkertaisella hinnalla verrattuna Sammutin Huollon laitteisiin. Ja lisäksi olis pitänyt päästää "tarkastamaan" rakennukset sisältä... Ei tullu kauppoja eikä tarkastusta!
Sepe
Luokka: >500hv
 
Viestit: 937
Liittynyt: 12 Heinä 2005, 20:02

Re: Huijareita ulkomailta

Lukematon viestiKirjoittaja turkki » 28 Kesä 2006, 00:39

Homman täytyy olla jonkun taholta aika voimaperäisesti organisoitua, koska kokemuksia esim. piirroksia kauppaavista opiskelijoista ja lentokoneeseen kiirehtivistä italialaisista kuuluu jatkuvasti ympäri valtakuntaa. Ensinmainittuja meillä käy tasaisin väliajoin, ehkä kerran 2 vuodessa.

Lentokoneesta myöhästyvä italialainen on käynyt kerran, halusi kertomansa mukaan päästä kolmesta nahkatakista eroon ennen koneen lähtöä :) Hinta putosi lopuksi jo niin alas että meinasin ostaa rotsit vaikkahan olisivatkin joitain halpakopioita. Jäi kuitenkin kaupat syntymättä.

Kuvanmyyjiä täytyy pyöriä Suomessa organisoidusti todella suuri määrä, ei niitä muuten osuisi näin usein jollekin pienelle sivukylälle.

Italialainen nahkatakinmyyjä oli muuten matkassa Suomen rekkareissa olevalla autolla. Otin numeron ylös ja kysyin tekstarilla auton tietoja. Makaroonin ajoneuvo osoittautui autovuokraamon autoksi.
Avatar
turkki
Luokka: yli 300 hv
 
Viestit: 384
Liittynyt: 13 Heinä 2005, 13:27
Paikkakunta: Pohjanmaa

Lukematon viestiKirjoittaja aurauskeppi » 28 Kesä 2006, 09:16

Sepe kirjoitti:Vieläkö noita paloturvamiehiä on kierrelly? Joskus koittivat kaupata jotain bilteman sammutinta kolminkertaisella hinnalla verrattuna Sammutin Huollon laitteisiin. Ja lisäksi olis pitänyt päästää "tarkastamaan" rakennukset sisältä... Ei tullu kauppoja eikä tarkastusta!

Tähän minä kyllästyin. Kyseessä ihan oikea jopa tunnettu sammutinhuoltofirma, jonka nimissä edustaja tuli kerran vuodessa pihaan. Jätkä oli todella epäsiistin oloinen ja auto -aina eri- hirveä ruosteläjä. Sammuttimen tarkastus, eli siis nuijalla kopautus ja sammuttimen katsominen joka puolelta ja uusi tarra maksoi 25 euroa kipale. Äijällä aina kova tunku rakennuksiin kun tuli pihaan ja tietenkin aina yllättäen kun olisi ollut jotain muuta.
Sammuttimen tarkastus kauppareissun yhteydessä kaupungissa on sittemmin maksanut 8,50 €/kpl ja siinäkin on tarpeeksi.
aurauskeppi
 

Re: Huijareita ulkomailta

Lukematon viestiKirjoittaja Mullifarmari » 28 Kesä 2006, 11:19

turkki kirjoitti:
Lentokoneesta myöhästyvä italialainen on käynyt kerran, halusi kertomansa mukaan päästä kolmesta nahkatakista eroon ennen koneen lähtöä :) Hinta putosi lopuksi jo niin alas että meinasin ostaa rotsit vaikkahan olisivatkin joitain halpakopioita. Jäi kuitenkin kaupat syntymättä.

Italialainen nahkatakinmyyjä oli muuten matkassa Suomen rekkareissa olevalla autolla. Otin numeron ylös ja kysyin tekstarilla auton tietoja. Makaroonin ajoneuvo osoittautui autovuokraamon autoksi.


Vuos sitte keväällä olin kylvämään lähdössä niin ajaa juurikin vastaava oikein viimesen päälle sliipattu italiaano liituraita puvussaan pihaan Milanon rekkarissa olevalla Fiatilla. Sillä oli kauhee tarve päästä eroon viimeisintä huippumuotia olevista nahkatakeista, joita se oli käyny kertomansa mukaan esittelemässä Oulun CitySokoksessa. Sillä oli kans kauhee kiire Helsinkiin(!!) lentokentälle.

Pieni epäloogisuus vain paistoi siitä sen toiminnasta, vaikka myyntipuhetta oli kyllä harjoiteltu. Miksi se ajoi Italiaan rekisteröidyllä autolla, jos sillä oli kiire lentokoneeseen? Miksi se ajeli pitkin maakuntia, jos sillä oli tosissaan kiire helsinki-vantaalle (n.500km päässä täältä) Ja miksi se vakuutti kivenkovaa olleensa CitySokokseen kauppaamassa takkejaan, kun Oulussa ei ole ollut CitySokosta pariin vuoteen, vaan sillä paikalla on hotelli nyt :) :)
Ei se osannu vastata noihin, kun kysyin ja jäi kaupat tekemättä :)
Avatar
Mullifarmari
Luokka: >500hv
 
Viestit: 561
Liittynyt: 14 Loka 2005, 16:58
Paikkakunta: P-P

Lukematon viestiKirjoittaja 6265 » 28 Kesä 2006, 11:51

mange kirjoitti:Kerran on italialainen? "bisnismies" käyny työpaikalla yrittämässä myydä pakettina generaattorin, rälläkän ja iskuporakoneen. puhui todella huonoa englantia mutta sen verran ymmärsin että oli kiire lentokentälle ja nämä laitteet piti kuulema ylipainon takia saada pois. :)


ihme kyllä kaveri osti viime viikolla agrekaatin ja iskuporakoneen joltain SUOMALAISELTA jonka piti muuttaa jonnekki espanjaan vai brasiliaan niin myi ylipainon takia :D
Avatar
6265
Luokka: yli 200 hv
 
Viestit: 287
Liittynyt: 26 Marras 2005, 21:02
Paikkakunta: miehikkälä

Lukematon viestiKirjoittaja MB TRAC » 28 Kesä 2006, 17:32

Markka-aikaan oli italiaano kauppaamassa mokkatakkeja, ei voi viedä takaisin kotimaahan ja siksi halvalla.Sytkärillä voi polttaa hihaa mutta ei pala =aitoa ferrari-formula-laatua olivat :!: Huonolla englannilla niitä muutamia myi.
Jonkinajan päästä tuli mustalaiset repimään hihasta , mistä olet ostanut :?:
Sanoivat jotta venäläiset olivat varastaneet heidän varaston tyhjäksi ja äkkiä myivät pois :lol:

Sammutinmiehet ovat kaakosta,toimiluvat monasti menettäneet.Sitkeästi ramppaavat tarjoten tarkastusta.Kerran annoin periksi ja jo 8kk päästä oli taas pihassa :?

Tiedä sitten kiertävätkö samat arpinaamat isoakin rinkiä.
Avatar
MB TRAC
Luokka: >500hv
 
Viestit: 764
Liittynyt: 11 Helmi 2005, 00:00
Paikkakunta: Anjalankoski

Lukematon viestiKirjoittaja Multi Power » 28 Kesä 2006, 18:02

Säännöllisin väliajoin tuntuu käyvän noita kauppiaita. Kerran vuodessa käy joku taulu kauppias, sanoo olevan puolalainen opiskelija. Kerran vuodessa käy myös joku pressu/kuormaliina kauppias, jonka tuotteet on 1€ kpl. Jokuaika sitten oli joku ulkolainen kaupitellut sukulaismiehelle hitsauskonetta ja poravasaraa oli kuulemma kiire lentokentälle.
Multi Power
Luokka: 50 hv., takaveto
 
Viestit: 61
Liittynyt: 13 Heinä 2005, 23:01

Lukematon viestiKirjoittaja 6265 » 28 Kesä 2006, 18:40

Multi Power kirjoitti:Kerran vuodessa käy joku taulu kauppias, sanoo olevan puolalainen opiskelija.


meilläkin kävi joku puolalainen ja näytti oikeen paperilappua missä luki että olen puolalainen opiskelja ja plääplääplää... :? oli vielä kaverin pojalta varastanu polkupyörän millä se oli liikkeellä :D
Avatar
6265
Luokka: yli 200 hv
 
Viestit: 287
Liittynyt: 26 Marras 2005, 21:02
Paikkakunta: miehikkälä

Lukematon viestiKirjoittaja Mullifarmari » 30 Kesä 2006, 12:09

Justiin äsken englantia puhuva iranilaisen (tai niille kulmille voisi ihonvärin perusteella paikantaa) näköinen kaveri kävi "kauppamassa" työkaluja.
Kehui että kuin heidän tuotteitaan käyttää niin isot kuin pienetkin firmat ja heidän tuotteet on 5-6 parempia kuin tavan työkalut. Jonka se halusi näyttää toteen ja nähdä millaiset työkalut mulla on käytössä!! :)

Ei oikein ensimmäisenä tule mieleen alkaa esitteleen työkaluja jollekin uppo-oudolle tyypille.
Oli siinä lietteenajot kesken, niin toivotin hälle hauskaa päivän jatkoa :)

Liikkui siis P-P:n suunnalla kullanvärisellä 960 volvolla, joka oli ruotsin rekkarissa. Et sellasia on liikkeellä

-Mf-
Avatar
Mullifarmari
Luokka: >500hv
 
Viestit: 561
Liittynyt: 14 Loka 2005, 16:58
Paikkakunta: P-P

Lukematon viestiKirjoittaja Valmetti mies » 30 Kesä 2006, 16:41

......................
Viimeksi muokannut Valmetti mies päivämäärä 16 Heinä 2013, 19:27, muokattu yhteensä 1 kerran
Valmetti mies
Luokka: 50 hv., takaveto
 
Viestit: 67
Liittynyt: 04 Tammi 2006, 21:38

Seuraava


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

MAINOSPAIKKA