Sivu 1/1

Oxsa paalipihdit hydrauliikka

Lukematon viestiLähetetty: 09 Loka 2015, 08:32
Kirjoittaja Jazba
Moro!

Pari viikkoa sitten tuli ostettua ensimmäinen traktori Ford 6640. Eilen saattiin viikon odottelun jälkeen paalipihditkin. Oxsa pihteihin päädyttiin xtrig kiinnityksen vuoksi niin ei jatkossa ole sitoutunut tiettyyn kuormaimeen jos traktori vaihtuu. Tällä hetkellä vila kuormain.

Pihtien hydrauliikkaan liittyen olisi yksi kysymys. Pihdeissä on vain kaksi hydrauli liitintä, eli toinen sylinterien alapäähän ja toinen yläpäähän. Kuormaimen keulalta löytyy lisähydrauliikka 3 liitoksella. 2 painetta ja 1 paluu. Hytissä 2 toiminen hydraulikahva.

Kysymys kuuluukin että miten saan pihdit toimimaan molempiin suuntiin? Kun eikös työsylinterin toinen pää pidä olla paluu puolella silloin kun toiselle puolelle tulee paine? Nyt jouduin vaihtamaan letkujen paikkaa kun halusin avata pihdit.

Keksiikö joku ratkaisun? Itselle hydrauliikka ja traktori tekniikka vielä sen verran heikolla pohjalla että apua tarvitaan.

Re: Oxsa paalipihdit hydrauliikka

Lukematon viestiLähetetty: 09 Loka 2015, 21:03
Kirjoittaja Don Essex
Laita molemmat letkut niihin paineliittimiin. Toisen pitäisi aina toimia paluuna, kun toiseen tulee paine. Tai vaihtoehtoisesti tuo kaksitoiminen hydraulikahva on säädetty yksitoimiseksi, jolloin kytkentä on paine - paluu, ja kahva pitää jossain olevasta säädöstä muuttaa kaksitoimiseksi.