Sivu 1/1

työvaatteet

Lukematon viestiLähetetty: 26 Marras 2015, 22:04
Kirjoittaja masto
Mitä työvaatteita käytätte? Itse käytän soft shell takkeja joiden alle saa vaatekerrosta. Rälläkkää ja hitsausta tuo ei tosin kestä. Housuina on ollut monet l.brador mutta ne tuppaavat repeämään milloin mistäkin. Nyt ostin snickers housut ja tuntuvat hyviltä, joskin ohuilta. Jaloissa dunlopin turvasaappaat jotka on kestäny monia vuosia jo, muista turvakengistä sievit tuntuvat kestävän paremmin kuin jalas. Hanskoina on milloin mitäkin. Mitenkäs muilla?

Re: työvaatteet

Lukematon viestiLähetetty: 26 Marras 2015, 22:10
Kirjoittaja meijerikkö
Tää taitaa nyt olla vähän vika osastolla. Dimexin työvaatteista
oon aina tykännyt. Tässä taloustilanteessa ovat vaan ihan liian
kalliita. Lappuhaalareita (ilman vetoketjuja) ja oransseja
takkeja nettikauppojen aletarjouksista. :x

Re: työvaatteet

Lukematon viestiLähetetty: 27 Marras 2015, 01:37
Kirjoittaja jukolanjussi
Dimexiläiset on itellä työvaatteina. Parhaat ja istuvimmat.
Profin takit myös hyviä ja prihan housut myös yllättävän hyvät.
Sieviläiset tosiaan kestävämmät kuin jalakset.

Re: työvaatteet

Lukematon viestiLähetetty: 27 Marras 2015, 17:02
Kirjoittaja SS
Fristads(Kansas) valmistajalla on siisti valikoima kaupungilla tehtävään talkkari ym. työhön. Ei erota muista pyhävaatteista. Aika moni malli on tyylikkään farkkumallista, ei näytä kiinalaiselta työläiseltä laatikkopöksyineen. Takin taskujen vetoketjun aukeaa alareunasta, ei hyvä. Toisaalta, Fristads on aina tajunnut, että ylempänä rintapielessä pystysuuntainen vetoketju on helpompi käyttää yhdellä kädellä, ja tarrataskut ovat hankalat, kun saat revittyä auki, ilman että takki nousee pään yli, lentääkin taskun sisältö samalla 10 kerrosta alemmas. Muutenkin Fristads näppärät taskut kännyköille sun muille. Housut istuu hyvin eikä reisitaskut lepata rumasti. Avain- ja työkalulenkit sopii karabiinihaalle, isollekin avainnipulle, ja lenkit on kiinnitetty kunnon hihnalla ompelemalla.

Lohjalla myy Lohjan Kumi ja Matto. Ja Etra ja verkkokauppa. Huono puoli on ruotsalaisuus, että ei ole kotimainen.

Dimeksiä myös on kyllä takkia ja semmosta vaatetta, jos haluaa mennä maatalouskauppaan käymään.

Sievin turvakengät, ja täytyy myöntää, pyhäkengät myös, kun ovat ESD - pohjilla. On noita elektroniikkatehtaita käveltävänä myös, pitää olla puolijohtavat pohjat.

-SS-

Re: työvaatteet

Lukematon viestiLähetetty: 13 Tammi 2016, 16:12
Kirjoittaja oliver
Itse olen käyttänyt jo vuosia usalaista Carhartt-työvaatteita. Erittäin paksua duck-canvasta. Ongelma on saanti, pääasiassa olen tilannut ulkomailta. IKH-vantaan myymälästä löytyy jotain malleja. Äärimmäisen kestäviä, ei ole hivis eikä taida juurikaan olla riipputaskuja, eli peri amerikkalaisia. http://www.carhartt.com

Re: työvaatteet

Lukematon viestiLähetetty: 22 Tammi 2016, 23:38
Kirjoittaja ahma450
Ostin tänään IKH:lta Patronin mustan talvipuvun,oli lähes puoleen hintaan.. Huomioväriset oli normaalihintasia.Tuntu ihan käypäsiltä,ainakin tuulta piti hyvin.Oli se ehkä jo aika viimein siirtyä noista vettä oikein imevistä enstexkankaisista parempiin.Kipinöitä nuo ei kyllä kestä yhtään.

Re: työvaatteet

Lukematon viestiLähetetty: 24 Tammi 2016, 21:44
Kirjoittaja kallioj82
Wurthin vaatteita meillä käytetään ja on ollut kestäviä ja hyvän mallisia