Sivu 1/1

Trakrorin lämmitys nestekaasulla

Lukematon viestiLähetetty: 25 Loka 2016, 19:53
Kirjoittaja tikkat3
Tuli ostettua tuo Termi 1S kun on alkanu ..piip.. tuo traktorin pitäminen koko ajan narussa yötä päivää.Normi lohkolämmittimellä saa pyyhkiä pyllyä, letkulämmitin olisi parempi mutta sekin tarvitsee sähköä. Nestekaasulämmittimeen siis päädyin mutta nyt heräsi kysymys että kun tuolla ohjeissa mainostetaan että vesiletkuliitännän voi tehdä pikaliittimillä niin mistä saa noihin melko isoihin letkuihin sopivia pikaliittimiä? Paikallinen tarvikeliike suositteli puutarhaletkun liittimiä,mutta naurun tyrskähdysten saattelemina jouduin sanomaan että ei kiitos,jotain parempaa täytyy löytyä.Muoviset osat ei kuulu tähän yhtälöön... Onkohan se mentävä ihan hydrauliikkakauppaan? Onko muuten muita jotka lämmittää nestekaasulla?

Re: Trakrorin lämmitys nestekaasulla

Lukematon viestiLähetetty: 26 Loka 2016, 01:28
Kirjoittaja eikkav
Aikoinaan 90 luvulla oli metsäkoneessa Termi nestekaasulämmitin, joka liitettiin pikaliittimillä. Muistaakseni ne oli vähän hydrauliittimien kaltaisia. Oli muuten tehokas lämmitin n.15 minuutissa lohko oli lämmin.

Re: Trakrorin lämmitys nestekaasulla

Lukematon viestiLähetetty: 26 Loka 2016, 22:03
Kirjoittaja SS
http://www.cejn.se/products/fluids/non- ... ess-steel/

Tippumaton, kumpikin pää. Materiaali: AISI 316. Tiivistet: Viton. Paineenkesto: 20 Bar.

Näitä on monellakin valmistajalla. Itse tykkään juurikin siitä, että myös se urospää sulkeutuu samalla tavalla kuin hydraaliliittimellä.

-SS-