Sivu 1/1

Iso traktori lavetin vetoon

Lukematon viestiLähetetty: 04 Huhti 2006, 22:33
Kirjoittaja severi2
Mitä säännöksiä on traktori vetoisella lavetilla muuta kuin kärri saa painaa kuorman kanssa 3x traktorin painon.
Meillä on metsätraktori paino n.21tn. Tällä hetkellä siirrämme kuorma-autolla jonka kantavuus on 15,5tn. Pitää hommata isompi lavetti mutta siirrot ovat melko lyhyitä eikä niitä ole kovin paljoa. Yksi vaihtoehto olisi iso traktori. Samalla saisi aurattua myös tiet palstalle. Ajomäärä jäisi todella pieneksi joten olemme ajatellut jotain vanhempaa käytettyä. Vähän käynyt mielessä esim MB Trak tai joku muu 50km tai yli kulkeva. Voisi tuoda myös ulkoa. Täällä on paljon mäkiä ja pitää saada vauhtia. Onko kokemuksia tai jopa valmista konetta. Koneen kunnostukseen tai korjaukseen löytyy taitoa. :?:

Lukematon viestiLähetetty: 04 Huhti 2006, 23:10
Kirjoittaja MB TRAC
Painot meinaa loppua traktoreista, ehkä army-MB 1500(etukuormain+vinssi+takakuormain+lavettipöytä)9000 kiloa alkaisi olla jo tarpeeksi :?:

Lukematon viestiLähetetty: 05 Huhti 2006, 00:04
Kirjoittaja mika
mikä ongelma se paino on? ainahan painoa saa lisää.
esimerkiksi liikenne valmetin saa painotettua 11000 kiloon. meidänkin valtra painaa 7500kg ilman sen kummenmpia painotuksia.
------------

eipä tohon sun ajoon muuta kannata katella kun urkkia tai ceystaalia. on halpoja kulkee ja saa kait painotettuakin aika painavaksi? mikä lie taka-akselin kantavuus, siis valmistajan ilmoittama?