Sivu 1/1

MF 390 lataa mutta, akkuun ei mene virtaa???

Lukematon viestiLähetetty: 08 Tammi 2006, 12:05
Kirjoittaja massikka135
mikä onku mf 390 lataa mutta akkuun ei mene virtaa nii millään joutuu laittaan välillä lataukseen tietoa kaivataan! :o

Lukematon viestiLähetetty: 08 Tammi 2006, 12:32
Kirjoittaja knight
Oisko akku tai säädin rikki.Ottkos johdot mittaillu?

Lukematon viestiLähetetty: 08 Tammi 2006, 13:24
Kirjoittaja Keke
Perustesti yleimittarilla; mittaa voltti-asteikolla mitä näyttää voltit moottorin käydessä.Mitata voi vaikka toinen piuha startin päähän ja toinen runkoon.Jos laturi on kunnossa lukeman olisi oltava jotain 14-14,5 volttia tasaisesti kierroksista riippumatta.Ei yli eikä alle. Myös jos jännite lähtee nousemaan ja heittelee ylös/alas on säätimessä tai laturissa vikaa.

Lukematon viestiLähetetty: 08 Tammi 2006, 22:21
Kirjoittaja andypoge
Mites tuo virranpuute ilmenee? Siinäkö ettei starttisolenoidi vedä, ja startattessa kuuluu vain naksaus? Silloin syynä on todennäköisesti solenoidin herätevirran johtojen (= johdot virtalukolta solenoidille) tai liitosten huonot kontaktit. Meillä vaihdettiin tuon taki 2x startti turhaan, kunnes huomattiin kokeilla solenoidille apurelettä suoraan akulta. Startin yläpuolelle on lohkoon helppo laittaa lisärele.

virta

Lukematon viestiLähetetty: 08 Tammi 2006, 23:07
Kirjoittaja massikka135
kiitos vastauksista se on isäni raktori ja tahdoin tietää mikä on vikana kiitos vastauksista

Lukematon viestiLähetetty: 09 Tammi 2006, 17:34
Kirjoittaja 956XL
Startille tulevien virtajohtojen kosketus on saattanut huonontua ->hapettumaa tms kökkää välissä. Myös mahdollista että akkukenkien kosketus heikko..

dodiin

Lukematon viestiLähetetty: 03 Syys 2006, 10:20
Kirjoittaja massikka135
vika on nyt korjattu muistaakseni joku liitin ei yhdistannyt laturin luona (ei akkukengät) :D