new holland ts110 aasta hävisi pikavaihteita huollossa

Valvoja: Farmari-ryhmä

Keskustelua traktoreista ja työkoneista. Uusista malleista, vioista, parannuksista.

new holland ts110 aasta hävisi pikavaihteita huollossa

Lukematon viestiKirjoittaja miika84 » 17 Touko 2014, 08:21

Meillä oli tsa öljyvuodon paikkauksessa kun vaihteisto öljyt valui ulos moottorin ja vaihteiston välistä. Huollossa samalla tarkastettiin suunnan vaihdon syncrot ja pikavaihteiden pakkojen kunto Kone kun tuli meille niin huomasin että kaksi isointa pikavaihdetta ei vedä enää kunnolla. Onko kellään kokemuksia noista vaihteiden häviämisestä voiko olla sähkö puolella? Huolto mies vielä väittää että kone oli täysin kunnossa lähtiessä sieltä. Kone on EC askilla
miika84
Luokka: 50 hv., takaveto
 
Viestit: 56
Liittynyt: 25 Elo 2010, 18:33
Paikkakunta: etelä savo

Re: new holland ts110 aasta hävisi pikavaihteita huollossa

Lukematon viestiKirjoittaja kaptah » 20 Touko 2014, 16:06

Tarkista hydrauliikkalohkojen tilanne. Muutama vuosi sitten eläkepappa oli äestämässä. Hän puhui muutaman päivän, ettei kone jaksa vetää kunnolla. Yritin selvittää mystistä vikaa, suodattimet kunnossa, ei vedä. Hydrauliikan vivut olivat kaikki keskiasennossa. Mutta ei oikeasti - yksi lohko oli auki. En tiedä minne pumppu painoi öljyä, pihalle ei tullut, tehoa kyllä vei. Kone TS100A ja vaihteisto DC. Tässä on kai tav. hammaspyöräpumppu.
kaptah
Luokka: Hevosaura
 
Viestit: 10
Liittynyt: 22 Maalis 2009, 20:22



Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Bing [Bot], Google [Bot] ja 3 vierailijaa

MAINOSPAIKKA