Kuhn varaosia ulkomailta

Valvoja: Farmari-ryhmä

Keskustelua traktoreista ja työkoneista. Uusista malleista, vioista, parannuksista.

Kuhn varaosia ulkomailta

Lukematon viestiKirjoittaja Jorma Samuli » 30 Heinä 2014, 16:39

Eli Alternaan tarviis osia. Onko tietoa mistä voisi ulkomailta kysellä?
Jorma Samuli
Luokka: yli 150 hv
 
Viestit: 194
Liittynyt: 26 Elo 2007, 13:38

Re: Kuhn varaosia ulkomailta

Lukematon viestiKirjoittaja kasssu » 03 Elo 2014, 23:48

Itse olen hankkinut kulutusosia parista eri paikasta. Lähinnä Vogel & Nootin auroihin ja lautasmuokkaimeen, joihin Suomesta on välillä hankala löytää osia edullisesti. Molemmista löytyy kulutusosia moneen eri merkkiin.

http://www.teilefachmarkt.com/ on itävaltalainen pulju, josta hankin lautasmuokkaimen kiekkoja. Hinnat löytyy sivuilta PDF-tiedostoista. Kaikki sujui asiallisesti, ilmeisesti vain yksi henkilö osasi englantia, mutta hän kyllä vastaili varsin nopeasti kysymyksiini. He antoivat lähetyksen Railcargo Austrian hoitoon. Kuljetuksessa sössittiin jotain ja paketti kiersi ensin eurooppaa väärään suuntaan, mutta löysi kyllä lopulta parin viikon ja muutaman sähköpostin jälkeen perille.

Toinen liike josta on tullut ostettua auran kulutusosia on englantilainen Spaldings https://www.spaldings.co.uk/. Kaikkia hintoja ei sivuilla näy, mutta vastaavat kyllä nopeasti tarjouspyyntöön. Sivuilta on helppo napsia haluamansa osat koriin ja jättää tarjouspyyntö. Toimittivat oman tilaukseni asiallisesti noin viikossa ja ensimmäisellä kerralla postikulut eivät olleet pahat. Pyysin myös erään toisen kerran tarjouksen sieltä ja asiakaspalvelu oli hyvää, mutta hinta rahteineen ei ollut silloin kilpailukykyinen. Pyynnöstäni varmistivat myös osien sopivuuden, kun sitä tiedustelin.
kasssu
Luokka: Puutarhatraktori
 
Viestit: 8
Liittynyt: 17 Maalis 2011, 14:28Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 9 vierailijaa

MAINOSPAIKKA