Hyvän viljelymaan hoidon seminaari, Tyrväntö, 17.3.2015

Valvoja: Farmari-ryhmä

Ilmoita, keskutele ja kerro tarina maatalouden / metsätalouden eri tapahtumista/matkoista ympäri maailmaa.
Alueen säännöt
Ilmoita viestiketjun otsikossa selkeästi tapahtuman nimi, paikka ja aika. On suotavaa, että jokaisesta eri tapahtumasta tehdään oma keskutelu.

Hyvän viljelymaan hoidon seminaari, Tyrväntö, 17.3.2015

Lukematon viestiKirjoittaja TumppiW » 13 Maalis 2015, 17:18

Hei,

Vaikka ilmoittautumisaika meni virallisesti, tuonne Humuspehtoorin järjestämään seminaariin mahtuu kuulemma vielä. Tervetuloa mukaan juttelemaan mm. siitä, kuinka peltojen multavuutta lisätään, miten maaperän fosforivarantoja saadaan käyttöön ja miten eloperäisen lannoituksen kanssa tullaan juttuun uuden ympäristökorvauksen aikana.

http://www.humuspehtoori.fi/viljelymaan-hyvan-hoidon-seminaari/
-----------------------------------------------------

Humuspehtoori 30v

järjestää
VILJELYMAAN HYVÄN HOIDON SEMINAARI 17.3.2015 Tyrvännössä Hotelli Petäyksessä!

Järjestämme päivän koulutustilaisuuden Tyrvännössä Hotelli Petäyksessä 17.3.2015 klo 8.30-16.00. Päivän luennoitsijoina ovat Helena Soinne MMM, tutkijatohtori Helsingin Yliopistolta ja Tuomas Mattila MMM, tekniikan tohtori, luomuviljelijä, tutkija ja kemisti. Helenan luentoaiheena tänä vuonna on PELTOMAAN RAKENNE JA FOSFORIN KÄYTTÖKELPOISUUS. Tuomas puhuu aiheesta: MAAN MULTAVUUDEN MERKITYS VILJELYLLE JA ERI KEINOJA SEN LISÄÄMISEEN sekä perehdyttää meitä uuden ympäristötuen saloihin- aiheena ELOPERÄINEN LANNOITUS JA UUSI YMPÄRISTÖTUKI. Iltapäivällä pidetään myös mielenkiintoinen viljelijäpaneelikeskustelu.

Aloitamme päivän klo 8.30 maittavalla aamiaisella ja päätämme päivän klo 16. Tilaisuus on maksuton. Aamupala ja päiväkahvi sisältyvät päivän antiin. Petäyksen lounas maksaa 16 €.

Pyydämme teitä mainitsemaan ilmoittautumisen yhteydessä osallistutteko lounaalle ja mahdolliset erikoisruokavaliot ja ruoka-aineallergiat. Ilmoittautumiset 10.3. mennessä osoitteeseen kaisu.rukko@humuspehtoori.fi.

TERVETULOA!!
TumppiW
Luokka: yli 300 hv
 
Viestit: 360
Liittynyt: 07 Elo 2006, 12:03
Paikkakunta: Lohja


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

MAINOSPAIKKA