Foorumin taso (laatu)

Valvoja: Farmari-ryhmä

Keskustelu tästä foorumista. Foorumin säännöt. Lisäksi vinkkejä, virheitä, ohjeita, parannuksia ja mitä vaan ehdotuksia tänne Yleisesti keskustelua tästä foorumista.

Onko tämän foorumin taso mielestäsi.

Nousussa
19
39%
Laskussa
12
24%
Ennallaan
18
37%
Kokonaan turha foorumi
0
Ei ääniä
 
Ääniä yhteensä : 49

Foorumin taso (laatu)

Lukematon viestiKirjoittaja Ylläpito » 01 Helmi 2006, 19:38

Kysely tämän foorumin käyttäjille

Mitä mieltä olet foorumin tason suunnasta. Käyttäjiä on tullu niin rutkasti lisää, että alkaa löytymään kirjoituksia ja asioita laidasta laitaan. Onko laatutaso vielä pysynyt kohdallaan, vai pitäisikö tehdä jotain? Tämä Maatalous Foorumin yritetään kuitenkin pitää mahdollisemman aikuismaisena ja laadukkaana tiedon välityspalstana maanviljelyshenkisille.

Laitetaan verrataan nykyistä tilannetta vaikka viime syksyiseen

Vinkkejä laadunparantamiseen.


Huom. Äänestykseen voi osallistua vain rekisteröityneet käyttäjät.
Viimeksi muokannut Ylläpito päivämäärä 02 Helmi 2006, 01:17, muokattu yhteensä 1 kerran
Avatar
Ylläpito
Sivun ylläpito
 
Viestit: 56
Liittynyt: 26 Tammi 2005, 17:16
Paikkakunta: www.maatalousfoorum.fi

Lukematon viestiKirjoittaja Chevy Chase » 10 Helmi 2006, 01:48

No, kauantuli luettua tuota Agronettia, mutta vähäinen osanottajalista ja puheenvuorojen taso laski kiinnostusta. Murtolan sivut näin sukulaisissa ja puheenvuorot oli tästä mailmasta, joten tsekkailu alkoi ja jatkui.

Karsikaa yltiöpäät ja pysykää asialinjalla, niin kiinostus säilyy.
Kaikki oikiat asiat kiinostaa ja mielipiteet niistä, joten otsikon nosto ylimmäksi viimeisen kannanoton jälkeen on ihan hyvä juttu. Pysyy asia esillä.

Veljeksillä on tosisivut, ne on ykkösenä heti lomakohteen sään jälkeen, pitäkää ne sellaisena niin jatko on taattu. :D
Avatar
Chevy Chase
Luokka: Hevosaura
 
Viestit: 16
Liittynyt: 21 Tammi 2006, 21:01
Paikkakunta: E-P

Lukematon viestiKirjoittaja Ylläpito » 10 Helmi 2006, 02:46

Chevy Chase kirjoitti:Karsikaa yltiöpäät ja pysykää asialinjalla, niin kiinostus säilyy.
Kaikki oikiat asiat kiinostaa ja mielipiteet niistä, joten otsikon nosto ylimmäksi viimeisen kannanoton jälkeen on ihan hyvä juttu. Pysyy asia esillä.

Tämä keskustelun asiallisuudentaso onkin foorumin tavoitteista ykkös sijalla. Asiallisuuden ja foorumin säännöissä pysymistä yritetään valvoa nyt kymmenen moderaattorin ja aktiivikäyttäjän voimin. Lisääntyvä käyttäjämäärä kuitenkin tekee välillä linjanvedosta hankalan. (Viestejä tulee päivittäin keskimäärin yli 40kpl.) Turhanpäiväiset ja muutaman sanan keskustelua EI rakentavat viestit, jotka hankaloittavat lukemista ja oikean informaation hakemista, poistetaan mahdollisimman pian. Samalla moderaattorien jatkossa tulevaan linjanvetoa haetaan kohdalleen. Roskakori kohtalo koskee myös viestejä jotka rikkovat foorumin sääntöjä.

Välillä tuntuu tulevan kausia jolloin asiattomia viestejä tulee enemmän ja välillä taas uusista viesteistä kaikki täyttä asiaa ja rakentavaa keskustelua. Yleinen maatalouskeskustelu, kasvinviljely, kotieläimet, maataloustuki/verokeskustelu ja metsäkeskustelu on pysyneet todella hyvin asian ytimessä. Ainoastaan traktori/koneet-keskustelu osiossa taso vaihtelee laidasta laitaan. Johtunee varmaan suurimmasta kiinnostuksesta, ikäjakaumasta ja monista mielipiteistä/mieltymyksistä.

Chevy Chase kirjoitti:Veljeksillä on tosisivut, ne on ykkösenä heti lomakohteen sään jälkeen, pitäkää ne sellaisena niin jatko on taattu. :D

hmm.. Veljekset???
Kiitoksia kannustuksesta. Yritetään pitää taso mahdollisimman hyvänä. Ei ketään viihdy foorumilla jossa joka toinen viesti on turhaa luettavaa. Tähän tietysti jokainen käyttäjä voi vaikuttaa. :)
Avatar
Ylläpito
Sivun ylläpito
 
Viestit: 56
Liittynyt: 26 Tammi 2005, 17:16
Paikkakunta: www.maatalousfoorum.fi

Lukematon viestiKirjoittaja 6265 » 01 Touko 2006, 22:25

itte piän tätä foorumia sentään asiallisena. agronetistä en niin välitä kun osa jutuista mys turhaa... taitaa sieltä puuttua ylläpito :roll:
Avatar
6265
Luokka: yli 200 hv
 
Viestit: 287
Liittynyt: 26 Marras 2005, 21:02
Paikkakunta: miehikkälä

Lukematon viestiKirjoittaja Fiatagri » 03 Touko 2006, 16:11

Mutta oli Agronetissä hyviäkin juttuja,mutta onhan se paljon massiivisempi kun tää foorumi kun on toiminu kauemmin.... :!: Ei siis millään pahalla,kyllähän tämäkin Foorumi varmaan tulee kasvamaan.....
Fiatagri
Luokka: yli 200 hv
 
Viestit: 268
Liittynyt: 26 Helmi 2005, 13:20
Paikkakunta: Anjalankoski

Lukematon viestiKirjoittaja Ylläpito » 04 Touko 2006, 15:56

Fiatagri kirjoitti:Mutta oli Agronetissä hyviäkin juttuja,mutta onhan se paljon massiivisempi kun tää foorumi kun on toiminu kauemmin.... :!: Ei siis millään pahalla,kyllähän tämäkin Foorumi varmaan tulee kasvamaan.....

Tarkoitus ei olekkaan kasvaa nopeaa vauhtia, vaan pysyä asiallisena ja siistinä keskustelupalstana. Tämäkin vauhti millä tämäkin foorumin on kasvanut on ollut liian kovaa. Ketään ei jaksa seurata keskustelupalstaa, missä puolet lukemista viesteistä on turhia ja asiattomia.
Avatar
Ylläpito
Sivun ylläpito
 
Viestit: 56
Liittynyt: 26 Tammi 2005, 17:16
Paikkakunta: www.maatalousfoorum.fiPaikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

MAINOSPAIKKA