Sivu 1/1

Polyurealla pinnoittamisella kestävyyttä rakenteille.

Lukematon viestiLähetetty: 14 Loka 2015, 11:20
Kirjoittaja sami.polywork
Tervehdys! Polyurealla pinnoittamiset hoitaa Polywork Oy

Lisätietoa sivullamme http://polywork.fi/fi/

Sähköposti: sami.pamppunen@polywork.fi

:idea:
Polyurea tietoisku!
Polyurea on 100% puhdas polyureapinnoite ja se on liuotinvapaa, eikä sisällä hahtuvia orgaanisia yhdisteitä, eli on VOC-vapaa. Polyurea on kemiallisesti ja mekaanisesti kestävämpi, kuin perinteiset epoksipinnoitteet tai ruiskutettavat sekä mekaanisesti levitettävät polyuretaani-elastomeeri lattiapinnoitteet. Tuote säilyttää ominaisuudet myös matalissa ja korkeissa, jopa 120 asteen lämpötiloissa. Pinnoitteilla saadaan kestävä ja saumaton vesieriste moneen käyttötarkoitukseen. Kovettuminen tapahtuu 10 sekunnissa ja 2-3 mm:n paksuinen pinnoite kestää kävelyn ja vesisateen jo minuutin kuluttua.

Soveltuu kaiken suuntaisille pinnoille kuten säiliöt tai rakennuksen lattiat, seinät ja katot. Polyureapinnoitteet mahdollistavat erinomaisen sään, kemikaalien tai kulutuksen kestävyyden.
Polyurea tuotteilla lasketaan teollisuuden huoltokustannuksia kulutusta ja korroosiota vastaan. Korroosiosuojaus voidaan tehdä uusille ja myös vanhoille kohteille pidentäen huomattavasti niiden käyttöikää. Polyureapinnoitteen ruiskutus on nopeaa ja hidastaa muuta toimintaa mahdollisimman vähän. Säiliöiden pinnoittamiseen polyurea soveltuu erinomaisesti, sillä se kestää monia kemikaaleja ja teollisuuden nesteitä, kuten laimennettuja epäorgaanisia happoja (rikki-, typpi-, kloorihapot, jne…) aina pH-arvoon 1 asti. Emäksisten kemikaalien kestävyys on myös hyvä (natrium- ja kaliumhydroksidi) aina pH-arvoon 14 asti. Pinnoitteen soveltuvuus ja kohteen esikäsittely tulee aina tarkastaa tapauskohtaisesti. Soveltuu myös jätevesien, polttoaineiden, liuottimien, alkoholin, glykoolin ja liuenneiden suolojen korroosiosuojausta vastaan.

Ottakaa yhteyttä! Olemme myös facebookissa! Kannattaa käydä katsomassa kuvia kohteista ja videoita :) https://www.facebook.com/Polywork-Oy-520551028112925/

Re: Polyurealla pinnoittamisella kestävyyttä rakenteille.

Lukematon viestiLähetetty: 14 Loka 2015, 11:28
Kirjoittaja sami.polywork