Jokikone.fi verkkokauppa!

Valvoja: Farmari-ryhmä

Maatalous / metsätalousaiheiset uudet linkit ympärimaailmaa.

Jokikone.fi verkkokauppa!

Lukematon viestiKirjoittaja Jokikoneoy » 01 Maalis 2016, 17:37

Jokikone Oy perustettiin vuonna 1980, ensimmäisenä konealan erikoisliikkeenä Itä-Suomessa. Alusta alkaen kaupanteossa on välittynyt aito karjalainen, reilu ja reipas kauppatapa. Siitä haluamme pitää kiinni edelleen, kun teemme kauppaa ympäri maan ja tarjoamme tuotteita myös verkkokaupassa. Yli 35 vuoden kauppakokemus on opettanut meidät nöyriksi, mutta laatutietoisiksi. Upeimmat ajopelit ja makeimmat varusteet, uutena tai käytettynä, saat meiltä. Aina ajovalmiina!

Nykyisin Jokikone on yksi Suomen suurimmista vapaa-ajan konekaupoista. Tyytyväisten asiakkaiden kannustus, alan parhaimmat tuotteet ja menestyminen muuttuvassa maailmassa kannustavat meitä jatkamaan.

Verkkokaupastamme löydät metsä, piha ja puutarhalaitteet sekä metsureiden varusteet. Sivuiltamme löydät myös komeimmat ja vahvimmat mönkijät, moottorikelkat ja niiden lisälaitteet! Kehitämme verkkokauppaamme koko ajan ja otamme mielellämme vastaan palautetta, on se sitten risuja tai ruusuja, tuotetoivomuksia tai muuten vaan kysymyksiä tai kuulumisia!

Tervetuloa tutustumaan!

Terveisin
Jokikone Oy
Juuso Nenonen
0103878118
juuso.nenonen@jokikone.fi
Jokikoneoy
Luokka: Polkutraktori
 
Viestit: 1
Liittynyt: 01 Maalis 2016, 17:28


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 4 vierailijaa

MAINOSPAIKKA