Yrittäjien mainokset?

Valvoja: Farmari-ryhmä

Keskustelu tästä foorumista. Foorumin säännöt. Lisäksi vinkkejä, virheitä, ohjeita, parannuksia ja mitä vaan ehdotuksia tänne Yleisesti keskustelua tästä foorumista.

Yrittäjien mainokset?

Lukematon viestiKirjoittaja Sepe » 01 Helmi 2007, 05:19

Eikö olisi asiallista että yrittäjät jotka täällä mainostavat pistäisivät edes Y-tunnuksensan näkyviin ja sitten että osallistuisivat saitin ylläpitoon maksulla? Esimerkkejä piisaa varmaan ilman mainintojakin...
Sepe
Luokka: >500hv
 
Viestit: 937
Liittynyt: 12 Heinä 2005, 20:02

Lukematon viestiKirjoittaja Cartel » 01 Helmi 2007, 10:46

Niin, kävijöitähän on paljon ja määrä taitaa vaan kasvaa. Tässähän olisi ylläpidolle tulonlähde :D

Ainakin sivuston ylläpitokustannuksia paikkaamaan.
Avatar
Cartel
Luokka: yli 200 hv
 
Viestit: 237
Liittynyt: 22 Helmi 2006, 13:26
Paikkakunta: Pohjoinen Pirkanmaa

Lukematon viestiKirjoittaja Mullifarmari » 01 Helmi 2007, 17:49

Juu, kasvinsuojeluaine mainosta pukkaa nyt tän forumin yksityisviestien kautta... Joku taas keksiny :roll: :?

-Mf-
Avatar
Mullifarmari
Luokka: >500hv
 
Viestit: 561
Liittynyt: 14 Loka 2005, 16:58
Paikkakunta: P-P

Lukematon viestiKirjoittaja O.J. » 01 Helmi 2007, 18:01

Joskus aiemmin esitin yrityksille omaa osiota, niin etteivät tarviis spämmätä osto- ja myyntipalstalle.
Avatar
O.J.
Luokka: >500hv
 
Viestit: 1684
Liittynyt: 01 Syys 2005, 22:42
Paikkakunta: Koillis-Savo

Lukematon viestiKirjoittaja Wilpo » 01 Helmi 2007, 18:29

Mullifarmari kirjoitti:Juu, kasvinsuojeluaine mainosta pukkaa nyt tän forumin yksityisviestien kautta... Joku taas keksiny :roll: :?

-Mf-


Mulle ei ole tullut, kummaa. Sähköpostiin oli tullut glyfosaatti mainsota.

--

Olisiko selkein linja mainoksille se, että kaikki yrityksien mainokset kielletään Osta/myy palstalla. Ainoastaan yksityisten ja käytettyjen laitteiden/tavaroiden myynti/osto sallitaan. Tai koko osta/myy palsta pois?
Nyt tämä mainonta on tosiaan epäreilua. Koska jotkut siitä maksavat (googlelle, jotta mainos näkyy mainos bannerissa alhaalla) ja jotkut eivät.

Ideoita kehiin, jotta "roskaaminen" saadaan kuriin ja foorumin käyttäjät tyytyväisemmiksi. Tärkeitä on, että aktiiviset käyttäjä pitävät foorumia edes vähänkään asiallisena. O.J.:n ehdotuskin on ihan hyvä. Tarvis saada niin, että ne mainosviestit eivät näkýisi uusina viesteinä.
Avatar
Wilpo
Luokka: >500hv
 
Viestit: 1670
Liittynyt: 16 Joulu 2004, 22:09
Paikkakunta: Marttila www.maatalousfoorum.fi

Lukematon viestiKirjoittaja stemma » 01 Helmi 2007, 21:16

Osta/myy-palstaa ei tulisi poistaa, koska sellainen "kirpputori" konemiehille on ihan tarpeellinen. Mutta selkeä linja yrityksien mainoksille ja tuotteiden markkinointiin olisi vaikka oma palsta. Muualta mainokset poistettaisiin.
Tämä koskisi myös perfektmiestä, vaikka tuotteet olisivat kuinka hyviä.


Foorumi on erittäin hyvä ja suhteellisen asiallinen sisältönsä puolesta. Suuri käsi Murtolan tilan porukalle tällaisen palstan pyörittämisestä. Ainakin näihin päiviin asti jopa eri tukialueiden ja tuotantosuuntien tuottajat ovat voineet keskustella jokseenkin asialinjalla täällä. Toisin kuin Agronetin puolella.
Avatar
stemma
Luokka: yli 150 hv
 
Viestit: 198
Liittynyt: 11 Tammi 2006, 22:39
Paikkakunta: Oulun eteläinen

Lukematon viestiKirjoittaja Cartel » 01 Helmi 2007, 21:22

stemma kirjoitti:Osta/myy-palstaa ei tulisi poistaa, koska sellainen "kirpputori" konemiehille on ihan tarpeellinen. Mutta selkeä linja yrityksien mainoksille ja tuotteiden markkinointiin olisi vaikka oma palsta. Muualta mainokset poistettaisiin.
Tämä koskisi myös perfektmiestä, vaikka tuotteet olisivat kuinka hyviä.


Foorumi on erittäin hyvä ja suhteellisen asiallinen sisältönsä puolesta. Suuri käsi Murtolan tilan porukalle tällaisen palstan pyörittämisestä. Ainakin näihin päiviin asti jopa eri tukialueiden ja tuotantosuuntien tuottajat ovat voineet keskustella jokseenkin asialinjalla täällä. Toisin kuin Agronetin puolella.


Juuri näin. Oma palsta vaikka mainoksille, jotta ketkä haluaa katsoa niin saa katsoa, mutta esim. sähköpostit tai yksityisviestit ovat ehkä jo liikaa. Palsta on ehdottomasti Suomen paras, maatalouslinjan siis. Pidetään se siis "puhtaana".
Avatar
Cartel
Luokka: yli 200 hv
 
Viestit: 237
Liittynyt: 22 Helmi 2006, 13:26
Paikkakunta: Pohjoinen Pirkanmaa

Lukematon viestiKirjoittaja Wilpo » 01 Helmi 2007, 22:44

Oman alueen mainostajille ei olisi mikään ongelma laittaa, mutta niistä viesteistä tulisi myös ilmoitus normaalisti uusiinviesteihin ja niitä ketkä ei kiinnostaisi mainokset haittaisi tämä edelleen. Tälläinen mainosaluekin olisi edelleen epäreilu niitä kohtaa, jotka mainostavat mainosbannerissa. Toiset saavat ilmaiseksi paremman mainonnan mitä toiset. Kuitenkin jotenkin tarvisi saada tuotua esille tuotteista, joista kenelläkään ei ole mitään kuuloa. Esim, joku Tuoteuutuudet alue. Taitaisi tämäkin sekoittaa foorumia, kun keskustelua olis koneista ja laitteista vähän joka puolella. Toisaalta jos sinne sallittaisiin vain yksi otsikko per tuote ja yks kirjoitus per otsikko.

Sitten kyllä saisi niinkin, että mainosalue olisi piilossa normaalisti (oletuksena), mutta jos käyttäjä haluaa myös mainoksia niin sen saisi aktivoitua. Tällöin jäisi ehkä osa syntyvästä keskustelusta pois näiltä ketkä eivät olisi aktivoineet mainosaluetta. MUTTA tässäkin, ketä haluaa mainoksia ei välttämättä kiinnostavista tuotteista pyynnöstä.

Vähän kuin mainostajat on ongelmana joskus "nuorten" maajussien turhanpäiväiset kommentit, jotka eivät edistä keskustelua tai ovat sisällöltään mittäättömiä. Ite olen laiska lukija, en jaksaisi lukea ylimääräistä :)
Avatar
Wilpo
Luokka: >500hv
 
Viestit: 1670
Liittynyt: 16 Joulu 2004, 22:09
Paikkakunta: Marttila www.maatalousfoorum.fi

Lukematon viestiKirjoittaja kuulapää » 02 Helmi 2007, 11:05

Wilpo kirjoitti: Tälläinen mainosaluekin olisi edelleen epäreilu niitä kohtaa, jotka mainostavat mainosbannerissa. Toiset saavat ilmaiseksi paremman mainonnan mitä toiset.


Jos tietäsin, että mainosalueella olisi itseäni kiinnostavia mainostajia kävisin niitä lukemassa/kommentoimassa tuotteita. Vastaavasti tuo alhaalla oleva googlen kautta oleva mainos pistää silmään aina, joten siitä maksettu hinta vastaa sitä mitä sillä maksullisuudella on ajettukin (näkyvyyttä).

Entäs jos kauppiaat ostaisivat/saisivat erinäköisen avatarin (teksti/kuva) tulisi asia silläkin ilmi ja kirjoituksen voisi halutessaan ohittaa. Tämä kylläkin vaatisi kauppiaalta selkärankaa pyytää heti asiaa rekisteröinin yhtedessä, ja vastaavasti ylläpidolta lisätyötä.
kuulapää
Luokka: yli 150 hv
 
Viestit: 177
Liittynyt: 23 Marras 2006, 14:47

Lukematon viestiKirjoittaja Mullifarmari » 02 Helmi 2007, 11:36

Wilpo kirjoitti:Sitten kyllä saisi niinkin, että mainosalue olisi piilossa normaalisti (oletuksena), mutta jos käyttäjä haluaa myös mainoksia niin sen saisi aktivoitua.


Tuo voisi olla hyvä ratkaisu. Ketään ei suoranausesti suljettaisi pois, mutta kenenkään ei tarvitsisi lukea mainoksia, jos ei halua. Kuten kuulapääkin jo sanoi, niin ilmaisen mainospaikan "hintana" olisi heikko näkyvyys.

Rajauksena osta/myy-palstan ja toi kauppiaiden palstan välillä vois olla vaikka uusien tuotteiden myynti, kaupanteon ammattimaisuus, tjsp.

kuulapää kirjoitti:Entäs jos kauppiaat ostaisivat/saisivat erinäköisen avatarin (teksti/kuva) tulisi asia silläkin ilmi ja kirjoituksen voisi halutessaan ohittaa.

Tuosson sit se riski, että kun näyttää foorumin suosio kasvavan jatkuvasti (ku ei kaista meinaa piisata), niin varmasti jatkossa moni haluaisi käyttää tätä myös mainospaikkana. Ja en haluaisi tuohon uusien viestien listaan välttämättä liutaa mainoksia, olkoonkin, että ne vois hyppiä avatarin perusteella ohi.

-Mf-
Avatar
Mullifarmari
Luokka: >500hv
 
Viestit: 561
Liittynyt: 14 Loka 2005, 16:58
Paikkakunta: P-P

Lukematon viestiKirjoittaja Carnivor » 02 Helmi 2007, 22:12

Yrittäjien mainoksia on ollut toistaiseksi aika vähän, joten mun mielestäni mitään suuria uudistuksia ei tarvita. Mielestäni myös yrittäjien ilmoituksia saa olla tori-palstalla. Onhan niitä Keltaisessa Pörssissä ja esim. Koneviestin tori-palstalla vaikka ovatkin pääasiassa yksityisille tarkoitettuja. Yritysten mainokset voisivat kyllä olla maksullisia ettei Wilpon tarvitse koko ajan pyörittää tätä omilla rahoillaan.

Yksityisviestiin mainostaminen tuntuu kyllä selkeältä spammiltä.

Pellettifoorumilla on muuten yhdellä aktiivikirjoittajalla ja laitteistojen maahantuojalla allekirjoituksenaan teksti "Laitteiden virallinen maahantuoja, huomaa mahdolliset puolueelliset kommentit", mikä on mielestäni fiksu tapa kertoa kenen ominaisuudessa kirjoittelee.
Avatar
Carnivor
Luokka: >500hv
 
Viestit: 1502
Liittynyt: 28 Tammi 2005, 14:54
Paikkakunta: VS kv. 1B

Lukematon viestiKirjoittaja kuokka » 02 Helmi 2007, 22:35

Carnivor kirjoitti:"Laitteiden virallinen maahantuoja, huomaa mahdolliset puolueelliset kommentit", mikä on mielestäni fiksu tapa kertoa kenen ominaisuudessa kirjoittelee.


kuulostaa hyvältä!

ei kaupallisuus häiritse.
nimeltä mainitsematon maahantuoja (tai tuojat) kirjoittaa myös muutakin
asiallista juttua että kyllä sen mainoksenkin kestää..

pääasia on että muuten pysyy asiat ojennuksessa, ja hyvin on pysynyt;
thanks sheriff :D
kuokka
Luokka: 50 hv., takaveto
 
Viestit: 65
Liittynyt: 01 Maalis 2005, 11:12
Paikkakunta: kaakkois-suomi

Lukematon viestiKirjoittaja aksu » 04 Helmi 2007, 22:34

Entäs urakointi mainokset? Täällä kun varmasti liikku urakoitsijoita ja varmaankin myös urakoitsijoiden tarpeessa olevia...
Avatar
aksu
Luokka: >500hv
 
Viestit: 716
Liittynyt: 14 Tammi 2006, 20:35
Paikkakunta: turun seutu

Re: Yrittäjien mainokset?

Lukematon viestiKirjoittaja perfekt » 10 Helmi 2007, 18:51

Sepe kirjoitti:Eikö olisi asiallista että yrittäjät jotka täällä mainostavat pistäisivät edes Y-tunnuksensan näkyviin ja sitten että osallistuisivat saitin ylläpitoon maksulla? Esimerkkejä piisaa varmaan ilman mainintojakin...


Jep

http://www.Ytj.fi
haulla voipi hakea jos aavistaa esim nimen tai numeron

Kokeilla voipi vaikka Tero Hokka hakusanana
Avatar
perfekt
Luokka: >500hv
 
Viestit: 1638
Liittynyt: 19 Joulu 2004, 21:41
Paikkakunta: LoimaaPaikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

MAINOSPAIKKA